Şu konuya ve yorumlara bakınca utanıyorum.

Ne yazık ki her yerde çıkarcı insanlar oluyor. Bu sürekli olan bir şey. Daha önce buna benzer birçok konu gördüm. Genelde bu tür insanlar bilgisi az olan insanları hedef alıyor. Bu yüzden server işleriyle uğraşmak isteyen kendi dosyalarını hazırlamalı.
Konudan okuduğum kadarıyla yabancı birisi dolandırılmış. Bu tür kişiler yüzünden bu sektörde ki türk geliştiricilerin imajı yabancılar gözünden düşüyor.

@aditus255 forum kurallarını önemsediğiniz için teşekkür ederim fakat reklam ve başka siteleri kötüleme niyeti taşımıyor. Bu konu burada paylaşılmasaydı ben belki hiç görmeyecektim o konuyu. Metin2 server işleriyle uğraşan kişilerin bilmesi gerektiğini düşündüğüm için konunun açık kalmasında sakınca yok.

@adv1453 bende okurken utandım. TM yönetimi ilgili kişiye ceza vermekle doğru yapmış. Bu tür kişilere taviz verilmemesi gerekiyor.

Güncelleme;
Aynı kullanıcı buraya da üyeymiş. Dolandırıcılık genel bir suç olduğu için @BeviS adlı kullanıcının hesabı sonsuza kadar kapatıldı.
 
Evet maalesef alıcı tarafı Türk değil kendisi anladığım kadarıyla kolombiyalı. 750€ karşılığında filesi almak istemiş ve bu bize göre çok büyük bir para. Neredeyse 5000TL yapıyor. Hadi parasını geçtim dediğin gibi Türk geliştiricilerini güvensiz ve sahtekar yapıyor. Bu durumda Türk geliştiricileri yurt dışında aşağılanıyor. Ayrıca Güncelleme için'de teşekkür ediyorum.
 
Büyük terbiyesizlik. Birde marifetmiş gibi üste çıkmaya çalışmış. @Whistle bu konuda haklı. Belki bende görmeyecektim asla. Bunları görmek iyi çünkü yakın bir zamanda sunucu açacağım ve pakette aldım. Gerçi aldığım kişi hakkında da çok iyi yorumlar çıkmıyor ama önemli değil. Altyapısını kullanacağım zaten @Whistle sağ olsun onun serisi sayesinde bir çok şeyini değiştireceğim. Bir Full Stack Developer olarak arkadaşın yaptığı hareketi kınıyorum. Zaten gerçek bir developer olsaydı ne yapması gerektiğini bilirdi. Tahminimce yaşı 15-17 arasında.
 
Olay eskiymiş, şimdi gördüm.
Şahsi yorumumu açık açık yazamayacağım çünkü forum kuralları buna müsaade etmiyor maalesef. Siz anlayın artık..
 
Oo güzel hort oldu. Kuralları ihlal etmediği sürece istediğiniz düşünceyi paylaşabilirsiniz.
 
Dolandıran kişi o forumda halen geziyor :) tabi dolandırılan yabancı olduğu için bir şey yapamıyor...
Bu tür durumları siteye veya site sahibine yüklemenin doğru olmadığını düşünüyorum. Kullanıcılar yaptıklarından sorumludur. Site sahipleri sadece güvenli ortamı sağlayabilir ve ihlal yapanları siteden uzaklaştırabilir.
 
Alexander2019 demiş ki:
Lütfen dosyaları bana ver. ya da paramı aileme anlatırken ne yapacağımı bilmiyorum lütfen ne yapacağımı bilmiyorum benimle böyle olmayın.
.

Şu yorumu gerçekten gece gece üzdü beni, ayrıca merak ettim araştırdım o dönemde kolombiya'da asgari ücret 877 bin 802 peso imiş, buda 1580 TL yapıyor. Eminim kendi bütçesini zorlayarak asgari ücretin 3 katını göndermiş. Arkadaşa özelden mesaj attım 2017 de 2000 online ile açmış olduğum sorunsuz altyapımı paylaşacağım duyar kasmıyorum gerçekten çok üzüldüm :/
 
Geri
Üst