Planlanmamış: [Öneri] Mmotutkunları Dergi & Yarışma

Jeex

MT Üye
MT Üye
Editör
Mesaj
158
Beğeni
147
Puan
741
Geçen bir forumda denk geldim, kendi siteleri adına dergi yapmışlardı. Daha önceden bir sitede bizde yapıyorduk, eğlenceli ve zevkli bir işe dönüşüyor aslında forum açısından. MMOTutkunları adına niye yapılmasın diye düşündüğüm, sonrasında yapılırsa hem forum yararına, hem eğlencesi adına çok zevkli olacağını düşündüğüm bir proje olarak aklıma geldi.

Peki bu dergi olayında neler yazılabilir, neler paylaşılabilir?

Öncelikle ben aklıma gelenleri yazayım, sizlerinde yazacağı fikirlerle belki yönetim bunu hayata geçirebilir.

*Casro2 hakkında paylaşımlar, güncellemeler, fotoğraflar.
*Site içi yarışmalar, bilgilendirmeler, sonuçları (Bu konuya değineceğim)
*Site içinde yardımcı olmayı seven, postlarıyla yol gösteren kişiler (Arkadaşları ödüllendirme gibi bir şey olabilir, bakın şöyle yardım etti vb gibi)
*Oyunlar hakkında bilgiler (Oyunların incelemesi, rehberi vb)
*Siteye gelebilecek güncellemeler, gelmiş güncellemeler
*Site içinde yetki alan kişiler, yetkisi yükseltilenler, yetki almaya aday olanlar vb
*Site kullanıcılarının tasarım çalışmaları vb

Peki yarışma konusu nedir?

Yarışma sitenin popülaritesini biraz daha arttıracağını düşündüğüm bir uygulama. Tasarım yarışmaları, avatar yarışması, şiir, hikaye yarışması, fotoğraf yarışması, vb.

Okuduğunuz için teşekkür ederim.


 
Önceki dönemlerde yönetim ekibi ile yaptığımız konuşmalar sonucunda dergi için yeterli çoğunluğa ulaşılmadığını ve bu konuda bilgili birisinin olmadığı için yapılamayacağına karar vermiştik. Aslında arada sırada dergiler çıkararak takipçilerimize güzel içerik sunabiliriz. Eğer siz daha önce dergi işlerinde çalıştıysanız neden olmasın? :)

Mesela dergiye röportajlar filande eklenebilir. İnsanlar birbirlerine röportaj verirler. :)
 
Röportaj mantıklı fikir, bu fikrinizle ayın üyesi seçilerek yapılabilir. Dergi işi başlatıldığında belki daha çok ulaşabiliriz insanlara diye düşünüyorum. Evet dergi konusunda önceden deneyimliyim fakat hatırladığım pek bir şey yok, biraz araştırmayla o deneyime geri kavuşabilirim aslında.
 
Tek sıkıntımız dergi konusunda deneyimli birisi olmamasıydı lakin sitemizin kuralları gereği yönetim tüzüğü maddelerine göre bu öneriniz tartışılmalı ve insanlar fikirlerini sunmalı. Eğer bir şeyler şekillenirse ve kullanıcılar bu öneriye sıcak bakarsa yönetim ekibide bu öneriyi tartışıp oylama yapar. Eğer kabul edilirse bu konu altına durum mesajını yazarız. Tüm sitede de dergi ile ilgili çalışmaların başladığını belirtip sadece bu alanla ilgilenecek ekipin kurulmasını sağlayabliriz. Bu tür projeler ile insanların birbirleri ile de kaynaşacağını düşünüyorum.
Detaylı bilgi almak için: https://www.mmotutkunlari.com/mmo-tutkunlari-yonetim-tuzugu.pdf "Üyelerin önerileri nasıl tartışılır?"
 
Geri
Üst