Metin2 Reboot Atmadan Oyundaki Değişiklikleri Tamamlama

Whistle

Ruhsuz Filozof
Kurucu
Kurumsal Üye
Geliştirici
Yardımsever Üye
Mesaj
11.535
Çözümler
549
Beğeni
12.172
Puan
5.915
Ticaret Puanı
1
Merhaba değerli arkadaşlar, bugün sizlere reload komutlarının ne işe yarayacağını ve bu kodlarla reboot atmadan serveriniz üzerinde değişiklikleri nasıl tamamlayabileceğinizi göstereceğim. Öncelikle reload komutu nedir? sorusuna yanıt verelim reload komutu oyunda ftp, quest veya veri tabanında yapmış olduğunuz değişikleri reboot atmadan oyunda sadece tek satır ile tamamlama kodudur. Reload komutları yediye ayrılıyor bunları aşağıda tek tek belirteceğim şimdi reload komutlarına geçelim.

  1. "/reload a" Komutu: Bu komutu GM değişiklerinde falan yani eğer sizden başka gm eklemek istediniz ve eklediniz ardından bu kodu yazarak pvp serverinize direk kişiyi gm yapabilirsiniz reboot ihtiyacı gerekmez.
  2. "/reload p" Komutu: Bu komut sayesinde oyuna mesela yeni bir item veya mob eklediniz hemen bu kodu kullanarak serverinize aktif edebilirsiniz.
  3. "/reload q" Komutu: Bu komutumuzda ise örneğin yeni bir quest eklediniz veya ftp'de yani filezillada yapmış olduğunuz değişikleri uygular.
  4. "/reload u" Komutu: Bu komut oyundaki mevcut oyuncu sayısını tekrardan hesaplayacaktır.
  5. "/reload s" Komutu: Notlara eklenen yazıları yeniden yapılandırır.
  6. "/reload f" Komutu: Balıkçılık bilgilerini yeniden yapılandırır. Mesela balıkçılığa yeni bir eşya filan eklerseniz.
  7. "/reload c" Komutu: Cube (yeni craft sistemi) bilgilerini yeniden yapılandırır.
  8. "/reload Komutu: Bu kod yukarıda yapılan işlemlerin tamamını yapar. Oyuncuların fazla olduğu zaman bu kodu yazarsanız ch kapanma sorunları olabilir.
 
Son düzenleme:
Konu güncellenmiştir.
Yeni komutlar ve açıklaması eklenmiştir. :)
Yeni bilgiler edindikçe konularımız güncellenmeye devam edecektir.
 
Geri
Üst