Exp oranları

tathar

Üye
Üye
Mesaj
2
Beğeni
1
Puan
405
experience oranlarının nasıl olması planlanıyor? benim önerim level 40 a kadar zaten oyunun orjinal oranları iyi, artırılacaksa daha sonrası için artırılması daha iyi olur diye düşünüyorum. exp yüzüğüyle beraber %150 de 40 a kadar kasılınabilir daha sonrası için ayrı bir oran ayarlamak mümkün olursa eğer 200-250 gibi, çok iyi olur bence. 250 nin üstünde olursa exp oranları benim beklentilerime uymaz şahsen
 
Merhaba, oyunumuza gösterdiğiniz ilgi için çok teşekkür ederim. :)

Beta sürecinde ekip olarak daha fazla tecrübe edindik. Kararlı sürümde de hatalarımızı tekrarlamamak için gerekli önlemleri aldık.
EXP oranına gelecek olursak beta versiyonunda zaten orijinal oyundaki ile aynı orandaydı. Lakin oyuna kayıt olduğunuzda site otomatik olarak ekstra exp, depo, oto yang toplama şeylerini verdiği için orijinaldeki gibi zorluk yerine orijinal oyunda tecrübe yüzüğü olan zorluğu vardı.
EXP oranı her ne kadar zor olsa da cesaret pelerini sınırsız olduğu ve başlangıç eşyalarını +9 verdiğimiz için kasılması gene kolaydı. Lakin bu haliyle bile piyasadaki en zor oyundu. Bunu oyuncularımız bile oyunu oynarken dile getirmişti.

Kararlı sürümde mevcutta olan bir çok şey değişecek.
Kararlı Sürüm Öncesi Geliştirici Notları 9
Bu duyurumuza bakarsanız başlangıçta verilen ekstra exp, yang gibi şeyler artık verilmeyecek. Sadece önemli olanlar geçici süre verilecek. :)

Oyunumuzun 0 - 99 olduğunu da göz önünde bulundurunuz. :)
 
Yani oranlar orjinaldeki gibi mi olacak? ilk önerdiğim yöntem mümkün değilse exp toplam % 200 olsa yüzükle beraber tam dengeli olur bence
 
Tecrübe yüzüğü, iteme eklenen exp bonusları ve özel etkinliklerde %200'ü rahat bulabilirsiniz. :)
 
Geri
Üst