Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Konu kapatılabilir . Arkadaşımla barıştık :)
@Whistle
Normalde bu forumda böyle davranışlara izin vermiyoruz. Fakat arkadaşınızla konuştuğumda dosyalarının kendisine ait olduğunu kanıtladı. Konuyu sadece kurallar imkan vermediği için kilitleyemedik. (Ücretli Files - Pack - Kurulum İşleri Bölüm Kuralları 2. bölüm madde 9 1. fıkra) Bende aranızda anlaşma önerisi sunduydum. Bunun güzel bir şekilde sonuçlanması beni mutlu etti.
Size ekstra olarak sözlü bir uyarı;
Bu konuyu açtığınızda sizin özgün bir paylaşım yaptığınızı düşünmüştüm. Çünkü bu forumda @bykatil199 satış / paylaşım konuları olmadığı için fark edemedim.
Bir daha bu platformda bir şey paylaşırken başkaların dosyalarını izinsiz paylaşmak yerine kendi özgün içeriklerinizi paylaşın. Bu konuda da yaşadığımız örnekte sitemizin prestiji düşüyor. Siz yatın kalkın anlayışlı bir yönetimin olduğu sitedesiniz. :)
2011'den beri bu site için o kadar uğraştım. Prestijini yükseltmeye çalıştım. Sonra bu misyona yeni arkadaşlarımızda katıldı. Bu yüzden sitemizin prestijini düşürecek paylaşımlardan uzak durun.

Arkadaş Hatasını Anladı Zararın Neresinden dönersen kardır.
Dosyayı virüs taraması için indirecektim boyutu fazla diye ertelemiştim. Fakat bir kaç sitede de kaynak kodlarınız paylaşılmış.
Eğer bir daha bu forumda dosyalarınızın paylaşılmasını istemiyorsanız satış konularınızı açabilirsiniz. Bizde yönetim olarak gereğini yaparız. :)

Özel mesajta da söylediğim gibi bende bir geliştiriciyim sizin yaşadığınız şeyi yakın geçmişimde bende yaşadım. O zaman tek tepkim sağlık olsun demekti ve bunu yapan kişiyi de affetmiştim. Bazen birisini yaptığı suçlardan dolayı affetmek o kişiye vereceğiniz cezadan bile daha ağırdır. :)
Bu bilince sahip olduğumuz için kurallarımızı ona göre ekledik.
İncelemek için: Ücretli Files - Pack - Kurulum İşleri Bölüm Kuralları
 
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri
Üst