Kardeşim C++ ve Python bilmek gerekiyor fakat dışardaki adam sana ham halde ögretiyor sence bu dilleri ham halde bilerek sistem yazabilecekmisin.Oyunun da bu dilleri kendi içinde kullandigi algoritması var ve bunu oyuna uyarlamadan,bunu bilmeden nasıl sistem yazacaksın? Sen bu dilleri ögrenirken Metin2 ile bağdaşacak şekilde öğrenmen lazım,ham halde C++ bilmek değil.Diyelim sistem yazacaksin,oyunun da bu dilleri kendi içinde kullandıgı algoritmasi ve kullanim komutlari var, dil bilmek şart kod bloğundaki hatayı ne yazdigini ve dilin kurallarını anlarsın ama sistem yazarken yeterli degil.Sourcedeki bütün cpplerin birbirleri ile çalışma mantıgı ile dersleri başlatıp,C++ yı Temel düzeyde bilenler için sistem ekleme örnekleri ve C++yı daha iyi bilen kişiler icinde ufak sistem yazma dersleri.Yani C++ ve pyhton dil bilgisini oyunun sistemine algoritmasina uyarlı şekilde öğrenilme imkani sağlanılsa harika olunur,tabiki bu çekirdeksiz üzüm misali olur,C++ ham hal yerine oyun yapisina gore öğrenildiği için benim gibi kendi işi gücü zaten olan vakit kaybi olmadan öğrenecek zaman tassarufu sağlayacak.Sonuçta bu işi kendi hobimiz için yapıyoruz ve filesimizi de geliştirmek istiyoruz.Kendi işimiz kariyerimiz zaten var.Komple oyun developeri olmak niyetiyle değil.Udemye 2. seri şeklinde devam etmesini Whistle hocamızın diliyorum,ilk seriyi çok güzel yapmişti.2.seriyide ayni şekil yapacagini biliyorum.Dersleri gayet kavratıcıydı,öğreticiydi kendisine de yakışıyor seriye devam etmesini diliyorum